Lima Kunststof Kozijnen

Lima Kunststof Kozijnen

info@limakunststofkozijnen.nl

KOZIJNEN

Passend bij het karakter van uw woning

Kunststof kozijnen van Lima zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten: van recht en gekromd tot mooi rond. In velerlei kleuren, met of zonder houtnerfstructuur, standaard voorzien van HR++ glas en veiligheidsbeslag.

Alle kozijnen worden in onze eigen productiehal in Duitsland op maat gemaakt.

Op basis van jouw wensen en passend bij het karakter van de woning.

Passend bij de woning

Kleuren

Kozijnen en deuren kunnen worden uitgevoerd in talloze kleurcombinaties. De combinatie van een houtnerf-uiterlijk aan de buitenzijde en een glad uiterlijk aan de binnenzijde is bij ons mogelijk doordat wij werken met RENOLIT folies.

De decoratieve RENOLIT hoogrendementsfolies voor buitentoepassingen beschermen tegen weersinvloeden en worden gebruikt voor de oppervlaktevormgeving van raamprofielen. Een rijkdom aan verschillende kleuren, decors en oppervlaktestructuren opent een brede waaier aan mogelijkheden voor individuele vormgeving – met authentieke houtnerven, van klassiek tot modern.

PADK Beslag

Het raambeslag met parallelafstelling

In vergelijking met conventionele draai-kiep-ramen beschikt activPilot PADK (Parallel Afstelbaar Draai Kiep) naast de openingsmogelijkheden “draaien” en “kiepen” daarnaast nog eens over een verdere openingsdimensie: “parallel afstellen”. De raamvleugel wordt parallel aan het kozijn naar buiten toe parallel afgesteld.
Er ontstaat zo een ca. 6 mm brede luchtspleet die onder alle weersomstandigheden een natuurlijke en veilige ventilatie garandeert.

PADK beslag werking
Werking Parallel Afstelbaar Draai Kiep beslag (PADK).

Verdekt beslag

Het raambeslag voor stijlvolle kozijnen

Bij normale draai-kiep-ramen zijn de scharnieren van de draai-kiep-vleugel altijd in het zicht en worden deze voorzien van afdekkappen in dezelfde kleur dan de draai-kiep-vleugel. Bij verdekt beslag vervallen de scharnieren aan de buitenzijde van het draaideel en is het scharnier geïntegreerd in de draai-kiep-vleugel.

Kozijngrepen

Standaard worden draai-kiep-vleugels uitgevoerd met een standaard kozijngreep. 

Echter kan er voor worden gekozen voor kozijngrepen met indruk-beveiliging.

Vragen, prijsopgaaf of advies?

Wij helpen je graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

Scroll to Top