Lima Kunststof Kozijnen

Lima Kunststof Kozijnen

info@limakunststofkozijnen.nl

DEUREN

Entree tot de woning

dat is de voordeur, tuindeur of de terrasdeur. Een beeldbepalend element dat bijdraagt aan de uitstraling van de woning. Of het nu gaat om een kunststof voordeur, een kunststof tuindeur of een kunststof terrasdeur, elk product wordt aan de hand van de individuele eisen van de klant vervaardigd en is daarmee een uniek product.

Ook een eigen ontwerp is mogelijk. Maak een keuze uit de vele beschikbare kleuren, geef het een eigen stijl met sierglas en maak het veilig met veiligheidsbeslag. Vraag naar de mogelijkheden.

Lima Kunststof Kozijnen draagt zorg voor vakkundig advies bij het bepalen van de juiste kunststof voordeur, kunststof tuindeur of kunststof terrasdeur.

Lima Kunststof voordeuren

KUNSTSTOF VOORDEUR

Kunststof voordeuren van Lima Kunststof Kozijnen zijn verkrijgbaar in vele vormen en kleuren. Een eigen architectonisch ontwerp is voor ons geen probleem maar een uitdaging!

Of het nu gaat om nieuwbouw, uitbouw of renovatie alle kunststof deuren worden op maat gemaakt.

Op basis van jouw wensen en passend bij het karakter van de woning.

Lima kunststof buitendeur

KUNSTSTOF ACHTERDEUR

Kunststof buitendeuren zijn verkrijgbaar in vele vormen en kleuren.

Een architectonisch ontwerp zien wij als uitdaging.

In onze eigen productiehal zorgen wij voor een passend geheel.

Kunststof achterdeuren draaien naar buiten. Net als voordeuren worden deze deuren voorzien van een aluminium onderdorpel en SKG*** veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Een achterdeur kan ook worden uitgevoerd als dubbele garagedeur om een brede en veilige, maar ook tochtvrije ingang tot uw garage te realiseren.

Lima kunststof buitendeur pui.

KUNSTSTOF TERRASDEUR

Kunststof hefschuifdeuren zijn verkrijgbaar met alle gangbare openingsschema’s. Ze bieden uitstekende kwaliteit met een laag gewicht, zijn eenvoudig in het gebruik en schuiven bijzonder makkelijk.

Kunststof Terrasdeuren worden vaak in de achtergevel van de woning geplaatst om een brede doorgang en veel lichtinval te creëren. Het uitzagen van een bestaande borstwering om een terrasdeur te kunnen plaatsen is bij Lima ook geen probleem!

Lima deur specials

SPECIALS

Heeft u een bepaalde wens, ook dan kunnen wij wellicht wat voor u betekenen. Zo zijn wij in staat om een twee-delige voordeur te produceren. De tweedelige deur is een deur met geïntegreerd kozijn.

 

Daarnaast zijn er talloze mogelijke voor moderne en klassieke deuren met Rodenberg panelen.

Scroll to Top