Menu

074 - 357 53 85

Over ons

 

 

Wie zijn wij

Lima Kunststof Kozijnen levert en monteert kunststof kozijnen, kunststof ramen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien, kunststof tuindeuren en erkers voor nieuwbouw, uitbouw en renovatie aan zowel particulier als bedrijf.

Wij doen dit vanuit onze eigen productiehal waardoor wij in staat zijn altijd maatwerk te leveren. 


 
WelkomBus
FaLang translation system by Faboba

Over Lima Kunststof Kozijnen

Wij leveren zowel aan particuliere klanten als bedrijven, zowel nieuwbouw als renovatie en in een straal van 50 km rond Haaksbergen.

We zijn met name actief in de omgeving Twente en de Achterhoek. Hierdoor kunnen we persoonlijke aandacht en begeleiding realiseren.

De regio's waar wij het meest plaatsen zijn: Hengelo, Enschede, Almelo, Oldenzaal, Goor, Neede, Eibergen, Boekelo, Groenlo en Rijssen.

 

Lima kunststof kozijn profiel met houtlook

Maatwerk

Alle kunststof kozijnen, deuren, (kiep-) schuifpuien, terrasdeuren en dakkapellen worden door ons op maat gemaakt. Wij doen dit in onze eigen productiehal in Duitsland waar uw wensen worden vertaald naar een kunststof kozijn op maat.

Elk product wordt aan de hand van de individuele eisen van de klant vervaardigd en is daarmee een uniek product.Standaard kozijnmaten bestaan niet!

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Natuurlijk geldt dat voor de kunststof kozijnen die onder KOMO-keur worden geproduceerd maar zeer zeker ook bij de montage hiervan.

Garantie

Wij staan voor de volle 100% achter onze producten en onze werkwijze. Lima Kunststof Kozijnen geeft daarom

10 jaar garantie

op onze kunststof kozijnen, isolatieglas en montage en vijf jaar op het hang- en sluitwerk.

Lima denkt mee.

Lima beperkt zich niet tot de levering en montage van kunststof kozijnen alleen. Al in het voortraject denkt Lima mee en geeft op verzoek technisch en bouwkundig advies en voorziet naar wens in klein tekenwerk.

Alles om haar klant een passende doch geheel vrijbljvende offerte te bieden.

Ruime ervaring.

Als klant van Lima profiteer je van meer dan 20 jaar ervaring in de kunststof kozijnen die de meewerkende eigenaars inbrengen.

Lima staat voor vakmanschap en Twentse nuchterheid.

Deskundige begeleiding.

We luisteren naar uw wensen en zullen u begeleiden om een goede keuze te maken, zodat u nog jarenlang plezier heeft aan uw kunststof kozijnen.