Menu

074 - 357 53 85

Renovatie

Is de woning toe aan renovatie?

Houten of aluminium kozijnen vervangen door onderhoudsarme kunststof kozijnen betekent niet alleen een kostenpost voor verbetering van uw woning. Kunststof kozijnen in combinatie met HR++-glas helpen mee om energie te besparen en zo het comfort in zowel zomer als winter te veraangenamen. Daarnaast betekenen kunststof kozijnen een besparing op het onderhoud van uw woning in zowel geld als tijd.

Het maakt daarbij niet uit of het gaat om de hele woning, een voorgevel of achtergevel of slechts een raamkozijn. Een raam van bijvoorbeeld een jaren 50-woning of authentiek herenhuis word door Lima op maat gemaakt en met de houtnerf structuur behoud uw woning haar authentieke uitstraling.

Lima Kunststof Kozijnen staat u met raad en daad terzijde en u heeft een aanspreekpunt gedurende het hele traject van aanvraag tot oplevering.

Betere isolatie Alle kunststof kozijnen worden bij Lima standaard voorzien van HR++-glas. Tegenwoordig is ook HR+++-glas verkrijgbaar dat nog beter isoleert. Zo leveren nieuwe kunststof kozijnen een directe bijdrage aan de energiebeparing en het comfort in uw woning.

Vraag naar de mogelijkheden.

FaLang translation system by Faboba
Energiebesparing met kunststof kozijnen.

Bespaar met kunststof kozijnen

op onderhoud en energie

bij meer comfort.

Kunststof kozijnen in harmonie met de woning.

In harmonie

met de stijl van de woning

Traditioneel of modern bouwen? Er zijn altijd passende kunststof kozijnen waaronder: met houtnerfstructuur, met houtlook verbinding.

Kunststof kozijnen met geintegreerd rolluik.

Geïntegreerde rolluiken

in de muur

Integratie IN de muur in plaats van bakken op de muur.

Vijfhoekig kunststof kozijn.

Recht, vijfhoekig ...

alles is mogelijk

Kunststof kozijnen zijn voor ons altijd in te passen.

Rond kunststof kozijn.

... of rond

en complexe vormen

Gekromde kunststof kozijnen zijn voor ons geen probleem en worden altijd op maat gemaakt.

Kunststof kozijnen met verdekt beslag.

Verdekt beslag

voor strak werk

Lima Kunststof Kozijnen kunnen naast het verdiepte profiel en rechte houtlook verbindingen (één op één kopie van houten kozijnen) nu ook met verdekt liggend beslag uitgevoerd worden. Strak tegen de muur voor een perfecte look!!