Menu

074 - 357 53 85 info@limakunststofkozijnen.nl

Renovatie kunststof kozijn gevel driehoekdetail.

Kunststof gevelkozijnen

Met name in de gevel wil je soms een kozijn dat aangepast moet worden naar de vorm van bijvoorbeeld de dakhoek, de gevelconstructie of op basis van de architectuur.

Doordat wij beschikken over een eigen productiehal is elke vorm en elke afmeting passend te realiseren. Je hoeft geen concessies te doen aan standaardafmetingen maar krijgt het kunststof kozijn dat je nodig hebt.

Keralit dakrand en oversteek

Kunststof & Keralit gevelpanelen

Gevelpanelen zijn er in vele soorten en maten. Bij Lima maken we gebruik van Keralit gevelpanelen die bekend staan om de mooie afwerking en overwoestbaarheid. En dat betekent nooit meer schilderen, geen afbladderende verflagen of glansverlies maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Af en toe een sopje, meer komt er aan onderhoud niet bij kijken.

Afhankelijk van het project kun je ook kiezen voor kunststof gevelpanelen of een combinatie van beide. We nemen de mogelijkheden graag met je door.

 

Van plan om te renoveren of verbouwen ?

Heeft u plannen om te renoveren, te verbouwen of nieuw te bouwen? Weet u wat kunststof kozijnen voor uw woning kunnen betekenen? Of misschien heeft u een bouwkundige vraag over de inpassing van kunststof kozijnen. Vul uw gegevens in en wij helpen u graag op weg.

8+14=